Sminkoktatás

Csoportos vagy egyéni oktatások kozmetikus, illetve szépségtanácsadói végzettséggel, jogviszonnyal rendelkezőknek (A 27/2012 NGM rendelet értelmében!).
Kimondottan gyakorlat orientált képzéseim vannak, melyeken a felhasznált professzionális anyagokat teljeskörűen biztosítom.

30 órás alapképző tanfolyam:

Témája kötött, de ugyanakkor átfogó, alap tudásanyagot tartalmaz. Legfontosabbak a sminkelésnél a precíz alapozást és a biztos satírozási alapokat tartom. A mai trendeknek megfelelően nagyon fontos kiegészítője a határozott, egyenes élű tusvonal és a professzionálisan felhelyezett tincses illetve soros pilla. A helyes szemöldök és száj formázásra is hangsúlyt fektetünk. A technikák tekintetében sajnos a 30 óra nem elegendő. Jelenleg hét fajta technikával dolgozom bőrtípusnak illetve alkalomnak megfelelően. Célravezetőbbnek tartom egy, vagy maximum két technika használatát ezen időtartományon belül.

Általánosságban 15, különböző korosztályú modell sminkje fér bele ezen időintervallumba. A modelleket a tanulóknak kell biztosítaniuk.

A tanfolyam végeztével elismerő oklevelet adok. Az oktatás megkezdése előtt személyes konzultáció kötelező.

Ár: 250.000Ft.

1:1-ben, tükörkép képzés (8 óra):

Mint, ahogy a nevében is benne van, egy az egyben ugyanaz. A tanulónak feladata a tükörkép megfestése az általam elkészített oldal után. Ez lehet hordható vagy akár fantázia smink is. Technikák tekintetében szabadon választható: vízfesték, pasztel, ceruza, gél, krém, tempera.

Anyagokat teljeskörűen biztosítom. Általánosságban két smink elkészítésére elegendő idő, a technikai bonyolultság miatt. Csak egyéni képzés, időpont egyeztetés megbeszélés szerint.

A képzésnek nincsen előfeltétele.

Ár: 65.000Ft

Back to top