Menyasszonyi smink

Minden évben a legfontosabb és mondhatom, hogy a legtöbb izgalommal teli időszak számomra áprilistól egészen október végeztéig tart.

Az általam legjobban kedvelt esküvők, és menyasszonyi sminkek időszaka ez.

Minden hétvége megtelik túláradó érzelmekkel, izgalmakkal, a megfelelni vágyás feszültségével, öröm könnyekkel, árgus tekintetek figyelmével és olykor a 40C feletti hőmérséklettel.

Professzionális termékekkel dolgozó szakemberként, törekszem ezen kritériumoknak maximálisan megfelelni. Igyekszem hosszú kopásállóságra és teljes vízállóságra törekedni, anyagok és az időjárás függvényében.

Minden esetben ragaszkodom a próba sminkhez és a személyes találkozóhoz a nagy nap előtt. Megbeszéljük és elkészítjük a személyiségedhez, elképzeléseidhez legjobban illeszkedő szépítő sminket.

Hosszú évek tapasztalatai, és a munkámra való igényességem és maximalizmusom alapján saját szabályrendszerem szerint építek fel egy festést. Mindenek előtt legfontosabb a vendégem bőrének előkészítése a megfelelő bázis krémmel, miután megtisztítottam a szennyeződésektől.

A bázis krémek nagy segítséget nyújtanak a bőrhibák kiegyenlítésére, valamint az izzadtság és a meleg okozta idő előtte kifényesedésre. A fátyolszerű alapozás híve vagyok, melyet készítek airbrush, valamint a hagyományos alapozási technikával is (ecset, szivacs, beauty bicnden).

Ritkán, de a bőrhibák palástolására indokolt a vastagabb rétegű fedés. Minden esetben HD alapozót használok, mivel az esküvőn a fotókon kívül, magas felbontású és pixel számú videó felvételek is készülnek.
Ezek az alapozók apró, jól fedő részecskékből állnak, szinte észrevehetetlenek a bőrön, és jól igazodnak a bőr tónusaihoz. Igyekszem kerülni a maszkos hatású alapozást.

Leginkább szem hangsúlyos menyasszonyi sminkeket szeretek készíteni, legtöbbször satíros eldolgozással. Színekben a natúr, illetve a bőrtónustól kicsit sötétebb meleg árnyalatokat javasolom.

Kedvelt árnyalatok még a púder rózsaszín, barack, szürke. és a mályva is.
A klasszikus pilla sűrítő, vagy a vastagabb tusvonal általában elmaradhatatlan a szem kiemelésénél. A szemre irányuló hangsúly fokozására, alkalmi pilla felhelyezést szoktam javasolni, amely lehet tincses vagy akár soros is.

Az arc csontozatát selyemfényekkel, highlighterekkel szeretem hangsúlyozni.
A száj kiemelésére mindenképpen natúr, hús színű árnyalatokat javasolok, melyet az éjszaka során könnyebb pótolni. Ugyan a tartós rúzsok hátránya a száj kiszáradása, berepedezése, de a speciális ajak ápolóval ez is korrigálható.

Minden, általam készített sminket, HD porpúderrel és professzionális sminkfixálóval tartósítok. Általában a menyasszonyi smink elkészítésének időtartama 1 óra hossza.

Ár: 15000Ft
Próba smink: 10000Ft

Back to top